25 TOP Menedżerów w finansach

Gazeta Finansowa, 27 stycznia 2017

Szanowni Państwo kolejny raz oddajemy w Państwa ręce wynik plebiscytu 25 TOP Menedżerów w finansach. Wszyscy, którzy znaleźli się na naszej liście, wnieśli do firm, które reprezentują, wiedzę, charyzmę, świeże spojrzenie i chęć działania, tworzenia (…)

Radosław Olszewski, Prezes Zarządu DM BOŚ - Absolwent Instytutu Transportu Politechniki Warszawskiej, podyplomowych studiów menedżerskich MBA w Szkole Głównej Administracji i Zarządzania oraz podyplomowych studiów na SGH o kierunku Zarządzanie Bankiem Komercyjnym. Od 1992 roku wpisany na listę maklerów papierów wartościowych. Drogę zawodową rozpoczął w Biurze Maklerskim Polskiego Banku Rozwoju SA. W roku 1994 został współzałożycielem, akcjonariuszem i członkiem zarządu Domu Maklerskiego Banku Ochrony Środowiska SA. Od roku 1996 nieprzerwanie pełni funkcję prezesa zarządu DM BOŚ SA. Sprawuje również funkcję Wiceprzewodniczącego Rady Izby Domów Maklerskich.